Hit cena logo, Hit cena popusti, Hit cena grupna kupovina, EvoPopusti.rs
Odaberi ponudu EvoPopusti.rs

Zašto EvoPopusti.rs ?


Evo popusti-ma, u skladu s nazivom, retki mogi odoleti. U ovom nesigurnom svetu mi nudimo sigurne rezultate.

Sumnjate? Pročitajte!

Doskočili smo jednom od najčešćih problema – naplati ostvarene prodaje. Kako? Koncepcijom plaćanja unapred. Kada se pređe minimalna granica nakon koje ponuda uspeva, Evo popusti Vam garantuje sigurnu prodaju i isplatu novca. Svaka će se karika lanca truditi što bolje obaviti svoj deo jer je svima u interesu da ponuda uspe. Mi ćemo napraviti atraktivnu ponudu i oglašavati, a kupci će obaveštavati svoje prijatelje i proslijeđivati ponude na velik broj potencijalnih kupaca..

Vaše objavljivanje ponude na www.evopopusti.rs ne košta ništa, a rezultat je potpuno merljiv (poseti stranici, broj prodanih potvrda).

Ponuda Dana nudi Vam mogućnost efektivnog oglašavanja koji vam ujedno štedi novac. Poput kupaca i marketing treba biti moderan, upečatljiv, koji ide u korak sa tempom života i sa napretkom u tehnologiji. Ovaj način oglašavanja omogućava pristup velikom broju ljudi za kratko vreme. Koristimo sveže tehnike kako bismo kupcima ponudili ekskluzivne popuste na kvalitetne i atraktivne ponude proizvoda i usluga.

EvoPopusti.rs na Facebook-u EvoPopusti.rs na Twitteru EvoPopusti.rs na Google +

2015 © Sva prava zadržana