Hit cena logo, Hit cena popusti, Hit cena grupna kupovina, EvoPopusti.rs
Odaberi ponudu EvoPopusti.rs

Reklamacije


Pravila o povraćaju novca:

Povraćaj vršimo ukoliko partner čiju ste ponudu kupili putem Evopopusti.rs sajta nije u mogućnosti da izvrši uslugu za vreme trajanja iskoristivosti vaučera. Evopopusti.rs će se pobrinuti da Vam se tada izvrši povraćaj sredstava u roku od 14 dana  nakon što ste nam dostavili sve potrebne podatke i razloge putem kontakt obrasca na našoj stranici ili elektronskom poštom na office@evopopusti.rs

U slučaju da ste izrazito nezadovoljni uslugom, molimo Vas da nam se obratite telefonom na telefon 064 626 0321 radnim danom  od 10:00 do 17:00, ili elektronskom poštom na office@evopopusti.rs

Povraćaj novca nije moguć:

* Povraćaj novca nije moguć za vaučere kojima je istekao rok iskoristivosti naveden na svakom pojedinačnom vaučeru, bez obzira na uzrok nemogućnosti korišćenja vaučera.

* Povraćaj novca nije moguć, ako reklamacije o neiskorišćenim kuponima niste dostavili u roku od 14 dana od izvršene kupovine.

* Povraćaj novca poslat posle 14 dana je ISKLJUČIVO moguć ako naš partner nije u mogucnosti da uslugu ili proizvod izvrši ili isporuči u roku trajanja vaučera.

Pravilnik važi od: 1.11.2015

Ime: *

Prezime: *

E-mail: *

Pitanje: *Pošalji


EvoPopusti.rs na Facebook-u EvoPopusti.rs na Twitteru EvoPopusti.rs na Google +

2015 © Sva prava zadržana