Hit cena logo, Hit cena popusti, Hit cena grupna kupovina, EvoPopusti.rs
Odaberi ponudu EvoPopusti.rs

O nama


Evo popusti, u skladu sa svojim nazivom, privlači pažnju. U ovom nesigurnom svetu mi nudimo sigurne rezultate.

Ako sumnjate,Pročitajte!

Doskočili smo jednom od najčešćih problema – naplati ostvarene prodaje. Kako? Plaćanjem unapred. Kada se pređe minimalna granica, nakon koje ponuda uspeva, Evo popusti Vam garantuje sigurnu prodaju i isplatu novca. Svaka karika lanca će se truditi da što bolje obavi svoj deo, jer je svima u interesu da ponuda ostvari što bolju prodaju. Mi ćemo napraviti atraktivnu ponudu i oglašavati je, a kupci će obaveštavati svoje prijatelje i prosleđivati ponude na velik broj potencijalnih kupaca.

Vaše objavljivanje ponude na sajtu grupne kupovine www.evopopusti.rs ne košta ništa, a rezultat je potpuno merljiv (poseta stranice, broj naručenih kupona, broj lajkova odredjene na našoj fb strani...).

Evo popusti nudi Vam mogućnost efikasnog oglašavanja koji vam ujedno štedi novac. Poput kupaca i marketing treba biti moderan i upečatljiv. Koristimo nove tehnike i pratimo trendove, kako bi smo kupcima ponudili ekskluzivne popuste preko kvalitetnih i atraktivnih ponuda dobijenih od naših zvaničnih partnera.

Evo popusti Vas predstavlja hiljadama potencijalnih korisnika koji su samom registracijom i posetom izrazili želju za vašom ponudom. Naši korisnici vas preporučuju svim svojim prijateljima putem slanja pozivnice na naš internet sajt, newslettera, Facebook-a i ostalih društvenih mreža i šire dobar glas deleći iskustva o usluzi ili proizvodu sa svojim prijateljima i poznanicima. A dobar glas daleko se čuje...

Tim Evopopusti.rs 

EvoPopusti.rs na Facebook-u EvoPopusti.rs na Twitteru EvoPopusti.rs na Google +

2015 © Sva prava zadržana