Hit cena logo, Hit cena popusti, Hit cena grupna kupovina, EvoPopusti.rs
Odaberi ponudu EvoPopusti.rs

Spa day - dozivite preporod u salonu Astradas 2 Spa pedikir, spa manikir, tretman lica organskom maskom, + relax masaza

1.500 din Ponuda je istekla

Vrednost:
4.000 din
Popust:
62%
Ušteda:
2.500 din
Facebook Twitter E-mail
EvoPopusti Call Center:

EXPRESS KUPON:

Svim svojim klijentima omogucavamo hitno dobijanje kupona u toku istog dana i subotom. Nakon rezervaciji kupona dobicete detaljno uputstvo.
NAPOMENE:
  • Rok za plaćanje rezervisanog kupona je tri dana od dana rezervacije, ne računajuci nedelju i državne praznike
  • Nakon evidentirane uplate, kupon se šalje na email
  • Plaćeni kuponi su dostupni za štampu sa Vašeg profila, i nalaze se u delu MOJI KUPONI
  • Ako ste uplatu izvršili opštom uplatnicom ili e-bankingom od ponedeljka do četvrtka, kupon će biti odobren u naredna 24h
  • Ako ste uplatu izvršili u petak, subotu ili nedelju, kupon će biti odobren u ponedeljak
  • Svi podaci o partneru se nalaze na kuponu
  • Kupon važi do: 01.10.2017.
  • Nakon isteka roka, kupon nije moguće iskoristiti
  • EvoPopusti.rs nije vlasnik niti se nalazi u posedu proizvoda ili usluga koje nudi. Vlasnik i izdavac Potvrde je Partner.
  • U skladu sa time EvoPopusti ne snosi odgovornost za potencijalne materijalne ili pravne nedostatke proizvoda ili usluge, niti bilo koje druge probleme i nedostatke koji mogu nastati prilikom usluge koju nudi.

Astradas 2

Nehruova 51a/lok 2, Novi Beograd

EvoPopusti ponuda - Spa day - dozivite preporod u salonu Astradas 2 Spa pedikir, spa manikir, tretman lica organskom maskom, + relax masaza

HIT ponuda - Spa day - dozivite preporod u salonu Astradas 2
Spa pedikir, spa manikir, tretman lica organskom maskom, + relax masaza

 

Uz sav napor, stres i gužvu koje Vaš svakodnevni život podrazumeva, potreban Vam je mirni kutak gde ćete vratiti ravnotežu i uživati u potpunoj relaksaciji. 

Opuštanje, relaksacija, mir, bekstvo od svakodnevice su najbolji način da se Vaše telo i duh preporode!

Spa paket u salonu lepote Astradas 2 obuhvata:

 

1) Spa pedikir

Negovana i lepa stopala danas nisu luksuz, vec potreba i sastavni deo uredne i negovane žene i muškarca. Ne samo da je važno da Vam stopala izgledaju lepo, vec je isto tako bitno i da budu zdrava i negovana.

2) Spa manikir

Imati negovane i moderno nalakirane nokte je podjednako važno kao imati dobru torbu ili zapanjujuci komad nakita. Strucnjaci preporucuju najbolje nijanse za predstojece dane. Uskladite boje sa odevnom kombinacijom i izaberite odgovarajuci dezen.

Oblik noktiju je važan deo manikira i utisak koji Vaša ruka ostavlja na okolinu. Neki oblici su prakticniji od drugih. Ima i onih koji odgovaraju samo pojedinim dužinama prstiju. Pre nego što izaberete oblik nokta, proucite svoje ruke i prste.

3) Tretman lica organskim maskama

Vašem licu treba svežina? Onda je za Vas ovo prava milina... 

Uzavisnosti od toga da li je koža masna, suva, mešovita, dehidrirana, osetljiva, mlada ili stara, razvijen je čitav niz bioloških tretmana koji omogućavaju koži da se izbori sa spoljašnjim štetnim uticajuma, stresom i starenjem. Biološki tretman se preporučuje posebno u hladnim, zimskim danima.

Preparati koji se nanose na bazi algi, bilja, minerala i vitamina prodiru do najdubljih slojeva kože i tako vraćaju elastičnost, smiruju umornu kožu i dovode do svežijeg izgleda.

4) Relax masazu sa bademovim ili pomorandzinim ili cokoladnim ili arganovim gelom 

Masaža može imati neverojatan učinak na celo telo. Zagrevaju se i omekšavaju tkiva, ubrzava izbacivanje otpadnih materija iz organizma, smanjuju se potkožne masnoće i poboljšava cirkulacija, a odlična je i za rešavanje stresa od kojega patimo gotovo svi. Prepustite se dubokoj relaksaciji u ugodnom ambijentu salona lepote Astradas 2, koji odiše mirnoćom i skladom.  Masaža se izvodi u mirnom i opuštajućem ambijentu. Odabirom najkvalitetnijih ulja i esencija, edukovane maserke opustiće vaše telo, ukloniti stres, glavobolju i nahraniti vaše telo i kožu. Isprobajte jednu od najboljih i najdelotvorijih tehnika za telesno i duhovno rasterećenje i duboku relaksaciju – masažu. U ponudi su Vam sledece vrste aromatizovanih gelova za masazu: badem, cokolada, pomorandza i argan. 

EvoPopusti.rs na Facebook-u EvoPopusti.rs na Twitteru EvoPopusti.rs na Google +

2015 © Sva prava zadržana